Specialiștii Centrului

Lorina Buga

Psiholog, Specialist în Psihosomatică cu studii la Paris și Moscova

Bine ați venit la Centrul de Psihosomatică!
Vă mulțumesc pentru încredere și mă bucur să vă fiu gazdă în Lumea Psihosomaticii.

Am descoperit această știință ani în urmă, timp în care eram în căutarea unor răspunsuri legate de sănătatea și bunăstarea mea și a familiei mele. Odată cu studiile, cunoștințele și experiența în domeniu, am decis că vreau să transmit cu mare drag tot ce am învățat celor, care își doresc o altfel de viață, în armonie cu ei și visurile lor. Fac acest lucru în cadrul ședinților individuale din cadrul Centrului (hipnoză ericsoniană, noua medicină germană) sau prin cursurile pe care le țin în cadrul Academiei de Psihosomatică.

Am fondat Academia de Psihosomatică și Centrul de Psihosomatică – singurele de acest fel din țara noastră – anume pentru a reuni specialiștii în domeniu și a transmite mai departe practica în domeniul Psihosomaticii.

În mod deosebit, în vremurile pe care le trăim, cu provocările pe care suntem nevoiți să le depășim – o armonie cu noi (cei din trecut și cei din prezent) este vitală.
Sunt convinsă că fiind în armonie cu noi, putem construi un alt viitor. Unul exact cum ni-l dorim, așa cum îl simțim și pe care să îl putem lăsa copiilor noștri moștenire cu toată dragostea.

Pentru asta este nevoie să ne deschidem inimile, să avem curaj pentru a ne cunoaște altfel decât am făcut-o până acum. Doar așa putem echilibra sufletul, rațiunea și corpul nostru.

Împreună cu echipa de specialiști în psihosomatică și multe alte dimensiuni, vă așteptăm cu drag la Centru!

Pe curând!

Programează-te

Victoria Levinschi

Medic, cu recalificare în psihologie și psihosomatică, terapeut Reiki

Psihosomatica este pentru mine calea care te ajută să-ți redescoperi corpul și adevărata lui putere. Psihosomatica îți transformă visele în realitate.

Nu încetează să mă uimească puterea Naturii, creierului și corpului uman! Iubesc oamenii și viața!

Visez și îmi doresc ca medicina să facă echipă strânsă cu psihosomatica, să se completeze reciproc, pentru a avea o societate mai sănătoasă și fericită.

Vă aștept cu drag la Centrul de Psihosomatică!

Felicia Cheibaș

Specialist în Psihosomatică. Life Coach și NLP Practitioner

Ghid spiritual, trainer și mentor de extindere a conștiinței în cadrul cursurilor transformaționale de dezvoltare personală pentru femei.
După mai multe întâmplări și decizii transformatoare din viața mea, am mers spre a descoperi psihosomatica în primul rând pentru a mă cunoaște pe mine. Magia frumoasă a vieții este – cu cât mai mult te cunoști pe tine, cu atât mai bine îi cunoști pe ceilalți, pentru că funcționăm cu toții la fel. Eram mereu curioasă să înțeleg de ce oamenii au rezultatele pe care le au. Ce anume îi influențează, dar și cum putem schimba acele rezultate?
Iar psihosomatica mi-a răspuns la ambele întrebări.
Orice stare este o alegere a psihicului nostru, iar schimbarea vine din decizia de a trăi altfel. Prin ședințele în psihosomatică reușim să schimbăm acele decizii și convingeri ce ne țineau pe loc, astfel încât începem să vedem posibilul în tot ce ne părea imposibil.
Secretul împlinirii sufletești se află doar în noi, iar prin ședințele și cursurile terapeutice ale mele, veți descoperi calea către lumina din interior, iar asta este minunat.

Vă aștept cu drag!

Alexandra Chitoroagă

Psiholog, Master în Consiliere Psihologică, Specialist în Psihosomatică

Datorită dragostei față de oameni, am ales această minunată profesie de Psiholog. Ca psihoterapeut lucrez cu persoane din diferite categorii de vârstă, cu diverse probleme și profesez această meserie în fiecare zi cu dragoste, bucurie, entuziasm față de fiecare persoană.

Psihosomatica este cheița vindecării minții, corpului și a sufletului.

Pentru mine, Centrul de Psihosomatică reprezintă locul în care pot pune în practică cunoștințele acumulate, cu dragoste pentru oameni!

Vadim popuiac

Specialist în Psihosomatică

Când sunt întrebat ce înseamnă pentru mine “Psihosomatica”, răspunsul meu este – “Stil de viață”!
De când am descoperit această știință medicală, am început un proces amplu de transformări și viața mea s-a schimbat radical.
Am renunțat la multe convingeri limitative preluate din familie, școală, societate. Am devenit observatorul meu și sunt atent la reacțiile corpului meu. Mă ascult și aleg altfel.

Când te schimbi tu, se schimbă totul în jurul tău.
Pentru o viață echilibrată este nevoie de armonie între psihic și corp.
Această armonie poate fi atinsă datorită Ședinților în Psihosomatică. Efectul primei ședințe este imediat.
Vă aștept cu drag!

Alegeți să trăiți altfel!

Ana Agachi

Specialist în Psihosomatică și practicant Theta Healing

Am fost mereu fascinată de oameni și de unicitatea fiecărui individ, iar ceea ce practic cu multă pasiune m-a învățat să văd partea frumoasă din oameni și să descopăr că pot să-i ajut să-și acceseze subconștientul pentru a descoperi și a scăpa de multe traume și frici.

Sunt o persoană sociabilă, care a intrat într-un proces de autocunoaştere în urmă cu mulţi ani, iar datorită Psihosomaticii, a început o etapă mai profundă de schimbări.

Cred ca misiunea mea este să fiu alături oamenilor în conștientizarea trăirilor și descoperirea de noi modalități de gestionare a propriilor emoții.
Astfel, vă aștept cu drag la Centru!
O zi frumoasă!

Doina MIHĂLCEANU

 Căutarea propriul meu sine a început atunci, când viața m-a luat de mână și m-a pus față în față cu acele provocări, unde am fost nevoită să caut răspunsurile ce țin de sănătatea omului și funcționarea corpului său.

Încă de la începutul acestor căutări, am simțit că la baza tuturor bolilor și deranjurilor ce le simțim în corp există o anumită cauză. Intuiția îmi șoptea, că această cauză este una simplă și foarte logică.

După mai multe căutări în exterior, negăsind răspunsul, am ales să schimb strategia și să mă focusez pe interiorul meu. Iar în momentul în care mi-am permis să mă încred în ceea ce simt am descoperit psihosomatica – știința ce demonstrează legătura dintre
mintea, corpul și sufletul nostru. Studiind și aplicând tehnicile în psihosomatică, am început să găsesc rezolvarea la provocările pe care le aveam în viață, să-mi eliberez corpul de stările neplăcute și să conștientizez proveniența acestora. Am găsit acele răspunsuri, legate de sănătatea omului, pe care le căutam și cu care sunt gata să mă împart.

Ședințele de terapie în psihosomatică, fac parte din agenda mea zilnică, clienții mei pot beneficia de tot confortul în a-și rezolva problemele de orice fel : sentimentale, financiare, de sănătate. M-am bucurat să ofer pentru zeci și sute de oameni sprijinul meu în găsirea unui echilibru interior, dar și să dezvolt o comunitate frumoasă, pe rețelele de socializare, care urmăresc cu interes activitatea mea.
Mottoul meu este “Starea în care noi ne aflăm, ne duce pe noi la rezultatele noastre. Terapia este cea mai ușoară cale de a ajunge acolo unde vă doriți. Mă bucur să vă pot fi alături și vă aștept cu drag la ședințe,în cadrul Centrului de Psihosomatică.

Programează-te

Eugenia Strulea

Sunt psiholog și specialist în psihosomatică.
Acum 4 ani, fiind în căutarea răspunsurilor la situațiile de criză prin care treceam, atât eu, cât și simptome fizice pe care le manifesta copilașul meu, am ajuns să descopăr psihosomatica.
De atunci, atât starea sănătății mele, cât și a întregii familii s-a ameliorat radical. Datorită schimbării abordării, toate acele reacții biologice ale corpului pe care până atunci reușeam să le rezolv doar temporar prin administrarea medicamentelor, au dispărut totalmente după terapii.⠀
Iar acum, credința mea de bază este că sănătatea corpului nostru începe din interior și se manifestă în exterior. Conflictele interioare, situațiile, emoțiile pe care le acumulăm și le inhibăm zi de zi, se manifestă sub formă de răceli, viroze, alergii, astm, dureri, inflamații, infecții bacteriene și tot spectrul de simptome sau boli, cât și ca crize de nervi, situații dificile de impas, pe care le atragem drept consecință a stării noastre interioare.

🔸 Am lucrat cu peste 200 clienți, atât în terapiile individuale, cât și programe terapeutice, unde beneficiarii au ieșit cu rezultate vizibile, și-au schimbat percepția și abordarea față de propriul corp și suflet.
☑️ Ofer ședințe individuale la cabinet, cât și online, unde te ghidez ecologic pentru a te elibera de situațiile și emoțiile cu care te
confrunți, astfel încât să te poți simți ușor și echilibrat – tu, mintea, sufletul și corpul tău.
Sunt bucuroasă să te pot ghida în procesul tău terapeutic și te aștept cu drag la ședințe în cadrul centrului de psihosomatică.

Programează-te

Viorica Donici

Specialist în psihosomatică și biorezonanță magnetică, Masterandă în psihologie clinică.

Am fost mereu fascinată de oameni și de unicitatea fiecăruia. Mereu mă întrebam de ce unii oameni se îmbolnăvesc foarte des, iar alții nu, ce este boala, cum apare ea, și cum o tratăm. Fiind în căutare continuă de răspunsuri am ales să urmez calea medicinii specializându-mă în fizica medicală și biorezonanță magnetică.

La un moment dat, parcurgând anumite perioade provocatoare din viață, mi-am descoperit psihosomatica, care m-a ajutat să mă cunosc pe mine și motivele din care cauză atrăgeam să simt anumite stări neplăcute în corp.

M-a fascinat cât de frumos pot combina știința psihosomaticii cu biorezonanța magnetică pe care o aplicam pe oamenii care apelau la mine și am văzut îmbunătățiri exponențiale în starea lor de sănătate de atunci. Din această dragoste față de auto-cunoaștere continui să cresc în acest domeniu cu multă dăruire pentru munca mea.

Visul meu este ca medicina clasică să meargă mână în mână cu psihosomatica, pentru a avea o societate care trăiește într-o armonie minte, corp și suflet.

Vă aștept cu drag la Centrul de Psihosomatică! 🤗

Mihaela Balan

Psiholog Licențiat, Master în Psihologie Clinică și Specialist în Psihosomatică.

Această cale am ales-o dintr-o mare pasiune pentru oameni, iar legătura dintre minte, trup și suflet, și cum funcționează atât de perfect întreg corpul uman m-a adus să descopăr latura Psihosomatică.
Mereu am crezut, văzut și simțit în mine și în cei din jurul meu un potențial nemărginit și o iubire infinită, care abia așteaptă a fi accesată la maxim.

Prin ceea ce fac mi-am propus să ghidez oamenii să-și descopere puterea propriei lor minți și să înțeleagă conexiunea profundă dintre gânduri, emoții și sănătatea fizică. Prin terapie și diverse tehnici, îndrum persoanele să-și depășească obstacolele, să redescopere resursele interioare și să-și îmbrățișeze potențialul deplin.

Vă aștept cu drag la Centrul de Psihosomatică!

Programează-te

Svetlana Gavriliuc

Specialist în Psihosomatică, Doctor în științe medicale în cardiologie.

Fiind pasionată de a descoperi cum funcționează corpul nostru am parcurs un drum lung în creșterea mea profesională, însă am reușit să integrez armonios toate aceste cunoștințe doar atunci când am început a interpreta omul ca un sistem integru – minte, corp și suflet, printr-o abordare holistică.

Corpul nostru este acea busolă personalizată care ne vorbește prin limbajul său unic și ne ghidează să experimentăm viața la cote maxime. Apelând la acesta reușim să găsim și să soluționăm acel conflict psiho-emoțional care a declanșat reacția biologică. Corpul nostru funcționează perfect mereu, e nevoie doar să decodificăm informația pe care vrea să ne-o transmită, iar pentru aceasta ne vine în ajutor psihosomatica.

Hai să descoperim împreună puterea ta interioară și să valorificăm trecutul, trăind în prezentul de azi, aici și acum cu încredere față de viitor!
Te aștept cu drag la Centrul de Psihosomatică! 🤗

Programează-te

Contacte

ADRESA

R. Moldova,    Chișinău

Armenească 28/1,  MD-2001
Program:
de luni până vineri: 0900 – 1700

Întrebări-Răspunsuri

Ședința în Psihosomatică este o întânire online sau în cabinet, cu o durată de aproximativ 1,5 ore, în cadrul căreia sunt discutate problemele care preocupă pe client (diagnoze, traume, suferințe, stări emoționale complicate, accidente, etc). În cadrul acestor ședințe sunt utilizate elemente de hipnoză, Noua Medicină Germană – pentru a identifica cauza psihoemoțională a problemei și a modifica consecințele ei.

De obicei, pentru boli somatice (diagnostic) sunt necesare 1-3 ședințe. În general, depinde de fiecare client în parte și se ține cont de dinamica fiecărei ședințe.

Pot fi lucrate în cadrul ședinței multiple cauze/probleme care preocupă pe cel care se adresează – diagnoze, traume, stări emoționale complicate, suferințe, traume, etc.

Până la vârsta de 10 ani, în cadrul ședințelor se lucrează doar cu părinții (mama sau tata). Între 10 și 15 ani se lucrează paralel – cu unul dintre părinți și cu copilul. Începând cu 16 ani se poate lucra individual cu copilul.

Aceasta se discută și poate fi făcută la fiecare specialist al Centrului în parte. Achitarea se face în odată cu ședința.

Aceasta este de fapt o muncă de echipă, ghidată, în cadrul căreia, implicarea personală este importantă atât pe parcursul ședințelor, cât și după. Astfel, rezultatul poate fi garantat doar de efortul personal în rezolvarea problemei cu care se confruntă clientul.

Este important ca organismul să fie odihnit, pentru a putea atinge rezultate maxime –  noaptea dinainte să fie făcută cu somn întreg, să nu fi fost consumate băuturi alcoolice, produse narcotice, substanțe sau medicamente cu efect puternic psihotrop. Este important să existe o viziune clară asupra solicitării, dorinței, răspunsului la întrebarea dorită.

Da, acestea depinde de specilist și tipul ședinței. Solicitați răspuns la această întrebare specialistului Dvs.

În cadrul ședințelor sunt lucrate doar stările psihoemoționale și somatice din corp. Nu sunt prescrise tratamente medicamentoase.

Vă puteți informa de pe paginile de Instagram @centrul.de.psihosomatica și @psiholog.lorina (aici sunt salvate informații, video-uri, inclusiv sesiuni Live terapeutice din care puteți primi mai multe detalii despre Psihosomatică).