SPECIALIȘTII

CENTRULUI

Lorina Buga

Psiholog, Specialist în Psihosomatică cu studii la Paris și Moscova

Bine ați venit la Centrul de Psihosomatică!
Vă mulțumesc pentru încredere și mă bucur să vă fiu gazdă în Lumea Psihosomaticii.

Am descoperit această știință ani în urmă, timp în care eram în căutarea unor răspunsuri legate de sănătatea și bunăstarea mea și a familiei mele. Odată cu studiile, cunoștințele și experiența în domeniu, am decis că vreau să transmit cu mare drag tot ce am învățat celor, care își doresc o altfel de viață, în armonie cu ei și visurile lor. Fac acest lucru în cadrul ședinților individuale din cadrul Centrului (hipnoză ericsoniană, noua medicină germană) sau prin cursurile pe care le țin în cadrul Academiei de Psihosomatică.

Am fondat Academia de Psihosomatică și Centrul de Psihosomatică – singurele de acest fel din țara noastră – anume pentru a reuni specialiștii în domeniu și a transmite mai departe practica în domeniul Psihosomaticii.

În mod deosebit, în vremurile pe care le trăim, cu provocările pe care suntem nevoiți să le depășim – o armonie cu noi (cei din trecut și cei din prezent) este vitală.
Sunt convinsă că fiind în armonie cu noi, putem construi un alt viitor. Unul exact cum ni-l dorim, așa cum îl simțim și pe care să îl putem lăsa copiilor noștri moștenire cu toată dragostea.

Pentru asta este nevoie să ne deschidem inimile, să avem curaj pentru a ne cunoaște altfel decât am făcut-o până acum. Doar așa putem echilibra sufletul, rațiunea și corpul nostru.

Împreună cu echipa de specialiști în psihosomatică și multe alte dimensiuni, vă așteptăm cu drag la Centru!

Pe curând!

Programează-te

Victoria Levinschi

Medic, cu recalificare în psihologie și psihosomatică, terapeut Reiki

Psihosomatica este pentru mine calea care te ajută să-ți redescoperi corpul și adevărata lui putere. Psihosomatica îți transformă visele în realitate.

Nu încetează să mă uimească puterea Naturii, creierului și corpului uman! Iubesc oamenii și viața!

Visez și îmi doresc ca medicina să facă echipă strânsă cu psihosomatica, să se completeze reciproc, pentru a avea o societate mai sănătoasă și fericită.

Vă aștept cu drag la Centrul de Psihosomatică!

Catinca Patic

Specialist în psihosomatică

Psihosomatica – sufletul vorbește prin corp.
Am fost mereu în căutarea armoniei, fericirii, iubirii de sine. Cunoscând această știință, am aflat secretul! Ca să poți oferi și primi iubire, e nevoie să iubești. Și nu doar atât. E nevoie să te iubești în primul rând pe tine.
Îmi place să ajut oamenii să se conecteze cu Sinele Superior, să atingă cunoașterea de sine și să se elibereze de blocaje.
Niciodată nu am crezut că voi fi terapeut, dar Universul are planurile sale pentru fiecare dintre noi și-i sunt foarte recunoscătoare.

Centrul de psihosomatică este locul unde facem Magie pentru oameni.
Vă aștept cu drag!

aplică la ședință

Felicia Cheibaș

Specialist în Psihosomatică. Life Coach și NLP Practitioner

Ghid spiritual, trainer și mentor de extindere a conștiinței în cadrul cursurilor transformaționale de dezvoltare personală pentru femei.
După mai multe întâmplări și decizii transformatoare din viața mea, am mers spre a descoperi psihosomatica în primul rând pentru a mă cunoaște pe mine. Magia frumoasă a vieții este – cu cât mai mult te cunoști pe tine, cu atât mai bine îi cunoști pe ceilalți, pentru că funcționăm cu toții la fel. Eram mereu curioasă să înțeleg de ce oamenii au rezultatele pe care le au. Ce anume îi influențează, dar și cum putem schimba acele rezultate?
Iar psihosomatica mi-a răspuns la ambele întrebări.
Orice stare este o alegere a psihicului nostru, iar schimbarea vine din decizia de a trăi altfel. Prin ședințele în psihosomatică reușim să schimbăm acele decizii și convingeri ce ne țineau pe loc, astfel încât începem să vedem posibilul în tot ce ne părea imposibil.
Secretul împlinirii sufletești se află doar în noi, iar prin ședințele și cursurile terapeutice ale mele, veți descoperi calea către lumina din interior, iar asta este minunat.

Vă aștept cu drag!

Alexandra Chitoroagă

Psiholog, Master în Consiliere Psihologică, Specialist în Psihosomatică

Datorită dragostei față de oameni, am ales această minunată profesie de Psiholog. Ca psihoterapeut lucrez cu persoane din diferite categorii de vârstă, cu diverse probleme și profesez această meserie în fiecare zi cu dragoste, bucurie, entuziasm față de fiecare persoană.

Psihosomatica este cheița vindecării minții, corpului și a sufletului.

Pentru mine, Centrul de Psihosomatică reprezintă locul în care pot pune în practică cunoștințele acumulate, cu dragoste pentru oameni!

Vadim popuiac

Specialist în Psihosomatică

Când sunt întrebat ce înseamnă pentru mine “Psihosomatica”, răspunsul meu este – “Stil de viață”!
De când am descoperit această știință medicală, am început un proces amplu de transformări și viața mea s-a schimbat radical.
Am renunțat la multe convingeri limitative preluate din familie, școală, societate. Am devenit observatorul meu și sunt atent la reacțiile corpului meu. Mă ascult și aleg altfel.

Când te schimbi tu, se schimbă totul în jurul tău.
Pentru o viață echilibrată este nevoie de armonie între psihic și corp.
Această armonie poate fi atinsă datorită Ședinților în Psihosomatică. Efectul primei ședințe este imediat.
Vă aștept cu drag!

Alegeți să trăiți altfel!

Ana Agachi

Specialist în Psihosomatică și practicant Theta Healing

Am fost mereu fascinată de oameni și de unicitatea fiecărui individ, iar ceea ce practic cu multă pasiune m-a învățat să văd partea frumoasă din oameni și să descopăr că pot să-i ajut să-și acceseze subconștientul pentru a descoperi și a scăpa de multe traume și frici.

Sunt o persoană sociabilă, care a intrat într-un proces de autocunoaştere în urmă cu mulţi ani, iar datorită Psihosomaticii, a început o etapă mai profundă de schimbări.

Cred ca misiunea mea este să fiu alături oamenilor în conștientizarea trăirilor și descoperirea de noi modalități de gestionare a propriilor emoții.
Astfel, vă aștept cu drag la Centru!
O zi frumoasă!

Contacte

ADRESA

R. Moldova,    Chișinău

Armenească 28/1,  MD-2001
Program:
de luni până vineri: 0900 – 1700

Întrebări-Răspunsuri

Ședința în Psihosomatică este o întânire online sau în cabinet, cu o durată de aproximativ 1,5 ore, în cadrul căreia sunt discutate problemele care preocupă pe client (diagnoze, traume, suferințe, stări emoționale complicate, accidente, etc). În cadrul acestor ședințe sunt utilizate elemente de hipnoză, Noua Medicină Germană – pentru a identifica cauza psihoemoțională a problemei și a modifica consecințele ei.

De obicei, pentru boli somatice (diagnostic) sunt necesare 1-3 ședințe. În general, depinde de fiecare client în parte și se ține cont de dinamica fiecărei ședințe.

Pot fi lucrate în cadrul ședinței multiple cauze/probleme care preocupă pe cel care se adresează – diagnoze, traume, stări emoționale complicate, suferințe, traume, etc.

Până la vârsta de 10 ani, în cadrul ședințelor se lucrează doar cu părinții (mama sau tata). Între 10 și 15 ani se lucrează paralel – cu unul dintre părinți și cu copilul. Începând cu 16 ani se poate lucra individual cu copilul.

Aceasta se discută și poate fi făcută la fiecare specialist al Centrului în parte. Achitarea se face în odată cu ședința.

Aceasta este de fapt o muncă de echipă, ghidată, în cadrul căreia, implicarea personală este importantă atât pe parcursul ședințelor, cât și după. Astfel, rezultatul poate fi garantat doar de efortul personal în rezolvarea problemei cu care se confruntă clientul.

Este important ca organismul să fie odihnit, pentru a putea atinge rezultate maxime –  noaptea dinainte să fie făcută cu somn întreg, să nu fi fost consumate băuturi alcoolice, produse narcotice, substanțe sau medicamente cu efect puternic psihotrop. Este important să existe o viziune clară asupra solicitării, dorinței, răspunsului la întrebarea dorită.

Da, acestea depinde de specilist și tipul ședinței. Solicitați răspuns la această întrebare specialistului Dvs.

În cadrul ședințelor sunt lucrate doar stările psihoemoționale și somatice din corp. Nu sunt prescrise tratamente medicamentoase.

Vă puteți informa de pe paginile de Instagram @centrul.de.psihosomatica și @psiholog.lorina (aici sunt salvate informații, video-uri, inclusiv sesiuni Live terapeutice din care puteți primi mai multe detalii despre Psihosomatică).