Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Întrebări-Răspunsuri

Ședința în Psihosomatică este o întânire online sau în cabinet, cu o durată de aproximativ 1,5 ore, în cadrul căreia sunt discutate problemele care preocupă pe client (diagnoze, traume, suferințe, stări emoționale complicate, accidente, etc). În cadrul acestor ședințe sunt utilizate elemente de hipnoză, Noua Medicină Germană – pentru a identifica cauza psihoemoțională a problemei și a modifica consecințele ei.

De obicei, pentru boli somatice (diagnostic) sunt necesare 1-3 ședințe. În general, depinde de fiecare client în parte și se ține cont de dinamica fiecărei ședințe.

Pot fi lucrate în cadrul ședinței multiple cauze/probleme care preocupă pe cel care se adresează – diagnoze, traume, stări emoționale complicate, suferințe, traume, etc.

Până la vârsta de 10 ani, în cadrul ședințelor se lucrează doar cu părinții (mama sau tata). Între 10 și 15 ani se lucrează paralel – cu unul dintre părinți și cu copilul. Începând cu 16 ani se poate lucra individual cu copilul.

Aceasta se discută și poate fi făcută la fiecare specialist al Centrului în parte. Achitarea se face în odată cu ședința.

Aceasta este de fapt o muncă de echipă, ghidată, în cadrul căreia, implicarea personală este importantă atât pe parcursul ședințelor, cât și după. Astfel, rezultatul poate fi garantat doar de efortul personal în rezolvarea problemei cu care se confruntă clientul.

Este important ca organismul să fie odihnit, pentru a putea atinge rezultate maxime –  noaptea dinainte să fie făcută cu somn întreg, să nu fi fost consumate băuturi alcoolice, produse narcotice, substanțe sau medicamente cu efect puternic psihotrop. Este important să existe o viziune clară asupra solicitării, dorinței, răspunsului la întrebarea dorită.

Da, acestea depinde de specilist și tipul ședinței. Solicitați răspuns la această întrebare specialistului Dvs.

În cadrul ședințelor sunt lucrate doar stările psihoemoționale și somatice din corp. Nu sunt prescrise tratamente medicamentoase.

Vă puteți informa de pe paginile de Instagram @centrul.de.psihosomatica și @psiholog.lorina (aici sunt salvate informații, video-uri, inclusiv sesiuni Live terapeutice din care puteți primi mai multe detalii despre Psihosomatică).